Konferencia
Előadások, tanfolyamok, kurzusok, megbeszélések, tárgyalások, értekezletek

Hívjon minket bizalommal bármikor! Szívesen válaszolunk kérdéseire és további informaciókkal is rendelkezésre állunk.

Személyes megbeszéléssel, árajánlattal és a helyszín megtekintésével kapcsolatban keressen az alábbi elérhetőségek valamelyikén

Telefon: +421 918 510 686

Érdeklődjön emailben!

KONFERENCIA TEREM

Igényes konferencia és rendezvény helyszín Kassán: könnyen megközelíthető, stílusos és egyedi környezet, elegancia és rugalmasság várja.

Kassai Panziónk 50 fős konferencia terme, pince étterme, külső terasza kiváló helyszínt biztosít céges rendezvények, konferenciák, előadások, tanfolyamok lebonyolítására Kassa belvárostól mindössze 7 perc távolságra (!), a város feletti Bankó dűlő közepén a természetben.

KONFERENCIA VENDÉGLÁTÁS

Nagyon fontosnak tartjuk a konferenciákhoz kapcsolódó színvonalas vendéglátás biztosítását. Ezek a szolgáltatások is hozzájárulnak ahhoz, hogy a partnereink vendégei elégedetten távozzanak az eseményről.

Rendezvénytől és az Ön igényeitől függően különböző színtű vendéglátási szolgáltatásokat biztosítunk. Pl. büféreggeli, kávészünet, ebéd, vacsora.

SZÁLLÁS

Nagy kényelmet biztosít, hogy többnapos továbbképzés esetén a Kassára érkező vendégek esetén a panziónkban szállást is biztosítunk ahol a regenerálódást szauna, kerti medence vagy az erdőben megtett rövid séta biztosítja.

Panziónk kapacitása 8 szobában 21 fő elhelyezését teszi lehetővé. Nagyobb szállásigény esetén a 150m-re található hotelben tudunk szállást biztosítani.

PARKOLÁS

Parkolónk kapacitása lehetővé teszi akár 15-20 gépjármű számára is a parkolást. Használata ingyenes, amely Kassán egyedinek számit. Kényelmes megoldást jelent a belvárosi helyszínekhez képest, valamint a gépjármű tulajdonosok biztonságban tudhatják autóikat mivel a parkoló zárt, kamerával megfigyelt területen helyezkedik el.

Csapatépítés Kassán
Ideális helyszín

A csapatépítés egyik fontos momentuma, hogy az csak a csapatról az együtt dolgozó kollégákról és a közös élményről szól, hogy mindenki feltöltődve a sok új élménnyel lendülettel lásson neki a további kihívásoknak.

Nem véletlen, hogy ha az ember ki kapcsolódni szeretne, akkor a probémákat otthon hagyva feltöltődik egy másik környezetben. Kassai panziónk erdei környezete tökéletes helyszínt biztosít!

HELYSZÍN

Csapatépítő programok kimeríthetetlen tárháza áll rendelkezésre a környéken. Pár példa: geocaching, kirándulás, közös főzőcskézés, Kassa város megismerésével kapcsolatos feladatok, nyári bob, paint-ball, golf, barlang látogatás, sielés, kisvasút stb.

SZÓRAKOZÁS

Pinceéttermünk befogadóképessége ~50 fő és kiválló helyszínt biztosít az étkezés mellett a kikapcsoldódáshoz/bulihoz. Beépített hangulatvilágítás, diszkó fény, hangtechnika, DJ pult és egyéb kiegészítők segítségével pillanatok alatt remek hangulat teremthető.

A hangtechnikai berendezésekre laptoppal, telefonnal, mp3 lejátszóval lehet csatlakozni így szabadon alakítható az este.

SZÁLLÁS

Panziónk kapacitása 8 szobában 21 fő elhelyezését teszi lehetővé, azonban agyobb szállásigény esetén a 150m-re található hotelben tudunk szállást biztosítani.

PARKOLÁS

Parkolónk kapacitása lehetővé teszi akár 15-20 gépjármű számára is a parkolást. Használata ingyenes, amely Kassán egyedinek számit. Kényelmes megoldást jelent a belvárosi helyszínekhez képest, valamint a gépjármű tulajdonosok biztonságban tudhatják autóikat mivel a parkoló zárt, kamerával megfigyelt területen helyezkedik el.