Kapcsolat
Cím

Košice – 04001, Bankov 7

Slovakia

Térkép

Telefon

Tel: +421 918 510 686

Email: info(@)zlaty-jelen(.)sk

Navigáció

N 48.74658 / N 48° 44′ 47″

E 21.20709 / E 21° 12′ 26″

Kérdése van? Írjon nekünk!

Amint lehet válaszolunk, de 24 órán belül mindenképpen felvesszük Önnel a kapcsolatot.

  Kérjük helyes Email címet adjon meg, ellenkező esetben nem tudunk megkeresésére válaszolni!

  A CAPTCHA használatához telepíteni kell ezt a bővítményt: Really Simple CAPTCHA.

  Feliratkozás hírlevélre

  Térkép, Útvonal terv

  5 perc a belvárostól

  Megközelítés

  Kassa belvárosából

  Autóval
  A belvárosból Komenského utcán kell észak felé haladni a villamos sinek mellett a végállomásig, ahol a villamossineket keresztezve (és picit balra tartva) az út a Cermelská utcában folytatódik amely 1-1 sávra szűkül. A városból kihajtva a jobb oldalon az utolsó ház után van egy parkoló. Ezzel szemben kell balra felfelé kanyarodni. A hegyi úton felfelé haladva lesz egy nagyobb parkoló egy hotellel. Innen tovabb kell haladni kb. 500m-t és egy hajtű kanyar után keresni kell balra lefelé vezető utat a panzióhoz. Egy sárga fényvisszaverő tábla jelzi az utat.
  Busszal
  A 14-es városi autóbusz folyamatosan, menetrendszerint jár Bankóra. Jó választás azok számára, akik a városi kikapcsolódás során egy jó sör, bor vagy koktél után nem akarnak autóba ülni. 15 percen belül tömegközlekedéssel a panzióban lehetnek.
  Taxival
  A belvárosból nagyjából 2-3 Euróba kerül a taxi. Több társaság is működik a városban. Vannak egy picit drágább társaságok is, melyek a legújabb luxus modellekkel szállítják a vendégeket pl. BMW, Mercedes.