Igényes környezet, friss levegő, kényelmes szobák, medence, szauna várja kedves vendégeinket! Látogasson hozzánk, nálunk otthon fogja érezni magát!
Tökéletes esküvői helyszin, születésnap, évforduló, ballagás, diplomaosztó, baráti talákozók, szilveszter, farsang stb.
Továbbképzések, hétvégi szemináriumok, tréningek, csapatépítés. Légkondicionált, gazdagon felszerelt konferencia terem.

Booking.com értékelés


Vendégeink visszajelzése alapján:
booking

Aktuális ajánlataink


Válasszon gazdag ajánlataink közül, melyekről első kézből értesülhet, ha feliratkozik hírlevelünkre.

Esküvői ajánlatok


Okos döntéssel pénzt takaríthat meg! Fogalja le esküvőjét 2016-ra! Kérje ajánlatunkat e-mailben, telefonon vagy keressen meg személyesen.

Hírlevél


  Rólunk

  Szenvedélyünk a vendéglátás és hivatásunk, hogy Ön jól érezze magát nálunk!

  Panziónk Kassa központjától 4 km-re található, könnyen megközelíthető helyen. A város felett található Bankó dombsága közkedvelt kiránduló hely.  Friss levegője és az erdő közelsége garancia a jó pihenéshez!

  Szobáink igényes kialakítása harmóniában van a természettel melyet a külső medencénk és szaunánk tesz igazán élményszerűvé Kassán egyedülálló módon.

  ,,,,0
  ,,,,,,,
  0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0
  0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,,,0
  Kezdő oldal
  kert
  szoba
  Medence
  Vendégkönyv
  Fontos számunkra a minőség és vendégeink megelégedettsége. Köszönjük, hogy minket választanak és segítenek, hogy még tökéletesebbé tehessük munkánkat!

  Nagyon kellemes rövid hetet töltöttünk itt el. A panzió a Kassa feletti hegyoldalban, az erdőben, csendes, nyugodt helyen található. Autóval 10 percre van a városközponttól. A hely nagyon igényes, a szobák kényelmesek, a reggeli kiadós. A kislányom nagyon élvezte a kisgyerekeknek kialakított játszóteret. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönjük.

  Zalán Árpád - Budapest
  HungaryZalán Árpád - Budapest
  A valóság meghaladta az elvárásainkat. Tökéletes tisztaság, ízlés, komfort és hihetetlenül kényelmes ágyak, nagyszerű reggelik és kiszolgálás. Gyönyörű erdei környezet, csak egy ugrásra Kassától. A tulaj tökéletesen beszél magyarul, így nyelvi problémák sem adódhatnak! Nagyon segítőkész, szívesen ad ötleteket a városnézéshez és a főbb látnivalókat is ismeri a környéken. Nagyszerűen éreztük magunkat, legalább egyszer még biztosan visszatérünk!
  Nagyon köszönöm a kedves vendéglátást ! Gyönyörű környezetben, hibátlan kis szálló. Ajánlom mindenkinek, aki nyugalomra, kikapcsolódásra vágyik. Közel van a belvároshoz, érdemes taxival közlekedni.Sok segítséget kaptam, hogy eligazodjak a városban. Természetesen Magyar nyelven. Ha Kassa, akkor Zlaty Jelen !!

  Nagyon köszönöm a kedves vendéglátást ! Gyönyörű környezetben, hibátlan kis szálló. Ajánlom mindenkinek, aki nyugalomra, kikapcsolódásra vágyik. Közel van a belvároshoz, érdemes taxival közlekedni.Sok segítséget kaptam, hogy eligazodjak a városban. Természetesen Magyar nyelven. Ha Kassa, akkor Zlaty Jelen !!

  Köszönöm a kedves fogadtatást és az odaadó figyelmet, a csodálatos környezet igazi feltöltődést biztosított. A reggelik fenségesek voltak és a jó beszélgetések a panzió tulajdonosával felejthetetlen élménnyé varázsolták ottlétemet.

  Edit
  Hungaryhttp://maps.google.com

  A hosszú hétvégén két éjszakát töltöttünk ott. Már a Google Earth-ön is láttam, hogy erdei környezet, de a valóságban még sokkal szebb. Tényleg 5 perc kocsival a belváros, mégis mintha a világ végén lennél. A szobák tiszták, és mintha teljesen újak lennének. Ha valaki nem tudná: a tulajdonos magyar, tehát nyelvi problémák sem lehetnek. A reggelik amiket a házigazda készített bőséges és finom volt. Az árak is megfelelőek voltak. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mi teljesen elégedettek voltunk.

  Ágoston
  Hungaryhttp://facebook.com/zlatyjelen